Social media beheer

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het inzetten van sociale media voor jouw bedrijf? Dan ben je op de juiste pagina! 

Wanneer je de social media kanalen van jouw bedrijf aan ons uitbesteed, is er genoeg tijd om je weer te kunnen focussen op hetgeen waar jij en je bedrijf voor bedoeld zijn. Wij nemen dit werk graag uit handen en zorgen daarbij voor meer zichtbaarheid, continu├»teit, en eenheid. 

Voor elk bedrijf waar wij mee werken, ontwerpen we een eigen uitstraling die past bij het bedrijf. Hieronder valt de tone of voice, social media templates en presets. Daarnaast zorgen we ervoor dat er altijd genoeg content is om te delen. 

Onze pakketten zijn volledig naar wens in te delen. Van Instagram make-overs, tot adviesgesprekken, starters pakketten en content pakketten. Wij helpen je graag bij wat jij nodig hebt.

Brochure opvragen?

Even voorstellen..

Wij zijn Erben en Frouke, broer en zus, en beide gek op content maken. Frouke is fotograaf, videograaf en social media manager. Erben is editor van zowel tekst als beeld, radio DJ en daardoor ook een goede voice-over en erg handig met alle grafische programma's.

Samen beheren wij de social media accounts van diverse bedrijven. Van restaurants tot relatietherapeuten, autodealers en kledingwinkels. Bedrijven uit alle branches kunnen bij ons terecht voor een passende social strategie en bijbehorende content. 

Met onze foto- en podcast studio zijn wij gevestigd in IJmuiden op de Trawlerkade. Kom je een keertje langs voor een kopjes koffie?We vertellen je graag meer over onze werkwijze en aanbod.

Beachbreak Content heeft samengewerkt met:

Verstuur

Wil je graag wat meer weten over ons, onze werkwijze of de mogelijkheden voor het beheren van jullie social media kanalen?Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Let's Connect!

Bedankt voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!