Let's get married!

Wauw! Jullie gaan trouwen! Dit wordt één van de mooiste dagen van jullie leven, De dag waarop alles om jullie liefde draait. Een dag die razendsnel voorbij vliegt en die je achteraf misschien nog wel honderd keer wilt beleven. Deze dag moet uiteraard met alle zorg en liefde worden vastgelegd. 

Zo kan je later nog genieten van alle mooie emoties, het gelach, het geprik van de tranen in je ogen en het kippenvel bij het horen van jullie muziek.

Genieten jullie van deze bijzondere dag, van elkaar, vrienden, familie en het lekkere eten. Dan zorg ik voor het vastleggen van alle herinneringen in een video en/of op de foto's. Ik leg jullie bruiloft graag vast op een spontane, ongedwongen manier met veel aandacht voor alle emoties, details en natuurlijk jullie gasten.

yes, i do

Bruidsfotografie

De prijzen voor bruidsfotografie starten bij €950,- voor 6 uur fotografie. Dit is inclusief btw, exclusief reiskosten (€,019 per kilometer) vanaf IJmuiden en exclusief parkeerkosten. 

Voor dit bedrag ben ik minimaal 6 uur op jullie bruiloft aanwezig, plannen we een kennismakingsgesprek en ontvangen jullie minimaal 100 foto's op een USB-stick in hoge kwaliteit. 

Ben je benieuwd naar alle informatie rondom bruidsfotografie en wil je meer weten over mijn werkwijze?Neem dan gerust contact op, dan bel ik jullie graag terug om wat meer informatie te geven. 

Bruiloftvideografie

Wanneer je gaat trouwen, wil je jullie bruiloft natuurlijk zo lang mogelijk herinneren en wel op een zo goed mogelijke manier. Foto's zijn hier natuurlijk perfect voor, maar sommige momenten zijn 'live' nog net iets mooier. De prachtige speech van jullie ouders bijvoorbeeld of het moment waarop jullie zoon of dochter de ringen komt brengen. Ook muziek is hierbij erg belangrijk. 

Als videograaf leg ik deze momenten graag voor jullie vast. En verwerk dit tot een videoclip van 5 tot 8 minuten. De prijzen voor een bruidsvideo starten bij €950,-. De clip ontvangen jullie binnen 4/6 weken en er is 1 correctieronde inbegrepen. Uiteraard is er ook een gesprek inbegrepen, zodat we nog even kennis kunnen maken voor jullie grote dag. 

Verstuur

Wil je graag wat meer weten over mij, mijn werkwijze of de mogelijkheden voor het vastleggen van jullie bruiloft? Stuur mij dan gerust een bericht voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ps. boek je een bruilfotvideograaf of fotograaf via mijn contactformulier? Dan krijg je 30% korting op een koppelshoot samen met jouw partner,

Let's Connect!

Bedankt voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!