Film, fotografie, podcasts
en socials!

Ben je op zoek naar content voor jouw bedrijf? Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen. Met Beachbreak Content bieden wij diverse pakketten aan om jouw bedrijf van nieuwe content te voorzien. Van brandingshoots tot sfeerfoto's, event- en concertfotografie.

Verder zijn er mogelijkheden voor videografie. Zo filmen wij interviews, aftermovies, concerten en reels. Er is van alles mogelijk!

Ten slot bieden wij naast film en fotografie ook mogelijkheden voor podcasts. Podcasts zijn nieuw, upcoming en perfect inzetbaar voor jouw bedrijf. 


Let's do this!

€525,-

platinum

€325,-

- 2-3 uur fotografie
- 40 foto's in hoge resolutie
- Zelf jouw favoriete foto's uitkiezen
- Extra foto's zijn €5,- per stuk
 - Hulp met voorbereiding/ kledingadvies
- Binnen 3 weken geleverd

goud

€125,-

zilver

De pakketten zijn handvaten voor het kiezen van jouw ideale shoot. Had je net iets anders in gedachte, neem dan gerust contact op!

Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW en exclusief parkeerkosten en reiskosten buiten de regio Velsen.

Fotografie pakketten

- 4-5 uur fotografie
- 60 foto's in hoge resolutie
- Zelf jouw favoriete foto's uitkiezen
- Extra foto's zijn €5,- per stuk
 - Hulp met voorbereiding/ kledingadvies
- Binnen 3 weken geleverd

- 45min-1 uur fotografie
- 15 foto's in hoge resolutie
- Zelf jouw favoriete foto's uitkiezen
- Extra foto's zijn €5,- per stuk
 - Hulp met voorbereiding/ kledingadvies
- Binnen 3 weken geleverd

Videografie

Video is in! Platformen als Instagram hechten steeds meer waarden aan video. Daardoor wordt het een steeds belangrijker middel om in te zetten binnen jouw marketingstrategie. Daarnaast kan je doormiddel van bewegend beeld nog meer laten zien van jouw bedrijf. 

Er is van alles mogelijk op het gebied van video. Zo filmen wij interviews voor bijvoorbeeld onderwijsinstellingen, maken wij aftermovies van events en concerten, produceren en filmen we bedrijfsvideo's en maken we reels. 

Aan de hand van jouw ideeën en vragen stellen wij graag vrijblijven een offerte op. 

Podcasts

Met het bedrijf "Erwaves" faciliteren wij podcasts, van het meedenken over het concept, tot het ter beschikking stellen van apparatuur en een studio, het filmen, editen, online zetten en het marketen van de podcasts. Wij nemen de gehele productie uit handen, zodat jij alleen nog maar na hoeft te denken over het creatieve concept en de inhoud. 

Vanuit zijn ervaring bij Kukuru van Giel Beelen deelt Erben graag zijn expertise over het produceren van podcasts. Onze studio in IJmuiden staat geheel tot jullie beschikking en is per dagdeel te huren. 

Meer informatie vind je op de website van Erwaves.


Check Erwaves

Verstuur

Wil je graag wat meer weten over ons, onze werkwijze of de mogelijkheden?Stuur ons dan gerust een mailtje. Ook is het mogelijk om vrijblijvend een offerte op te vragen of een kennismakingsgesprek in te plannen. We denken graag met je mee met jouw creatieve plannen!

Let's Connect!

Bedankt voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!