Benazir & Michiel

Op 8 oktober 2022 mocht ik de bruiloft van Benazir en Michiel vastleggen. Begin van de middag kwam ik aan bij Paviljoen Puur in Diemen. Hier werden de laatste touch ups van Benazir haar make gedaan en kon ik nog even snel haar jurk op de foto zetten. Daarna trok ze haar prachtige jurk aan en was het tijd voor de ceremonie.

Benazir en Michiel zagen elkaar voor het eerst bij de ceremonie en dat is altijd een mooi moment. De rest van de ceremonie was verliep met een lach en een traan. En vervolgens kon de borrel beginnen, met een heerlijke taart.

Voor het diner had Paviljoen Puur de tafels prachtig ingedekt. En vlak voordat het diner begon, nam ik het pas getrouwde bruidspaar nog even snel mee voor een korte zonsondergang fotoshoot.

Tijdens het diner werken nog een aantal mooie speeches gehouden en daarna was het voor mij alweer tijd om te gaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *